Dovlecei cu branza la cuptor

Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute. Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei potriviti
  • 200 g branza de oi veche
  • 100 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute.

Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs, se racesc putin si se taie apoi, pe lungime, in felii de jumatate de cm.

Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet si se asaza feliile de dovlecei.

Se presara apoi branza rasa, pesmetul si restul de unt taiat bucatele.
Pofta buna!

Reteta Dovlecei cu branza la cuptor este propusa de Danna

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce