Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute. Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs,
Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute.
Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs, se racesc putin si se taie apoi, pe lungime, in felii de jumatate de cm.
Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet si se asaza feliile de dovlecei.
Se presara apoi branza rasa, pesmetul si restul de unt taiat bucatele.
Pofta buna!
Reteta Dovlecei cu branza la cuptor este propusa de Danna
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce