Pentru crochete de cascaval in pesmet se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros, din unt si faina si se stinge cu zeama de carne.
Pentru crochete de cascaval in pesmet se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros, din unt si faina si se stinge cu zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atat, cat sa lege branza, nu mai mult, deoarece altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu cascavalul. Se fac crochete, se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in untura.
Crochetele de cascaval se servesc calzi.
Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce