Pentru coltunasii cu branza deliciosi se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o foaie si inainte de a se zbici, se taie patrate de 5-6 cm.
Pentru coltunasii cu branza deliciosi se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o foaie si inainte de a se zbici, se taie patrate de 5-6 cm. Se freaca separat branza de vaca cu un ou, putin zahar (dupa dorinta), faina si sare. Se poate adauga si o lingura de branza de oi, daca nu este iute. In fiecare patrat de aluat se pune cu lingurita putina branza, se intoarce in doua, astfel incat sa formeze triunghiuri, strangandu-se bine marginile intre degete, pentru a se lipi bine aluatul. Cu un sfert de ora inainte de masa se fierb la foc potolit, intr-o cratita mare cu apa clocotita si sare. Se scurg bine de apa si se oparesc cu unt.
Coltunasii cu branza se servesc fierbinti.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post