Se pun la fiert bucatile de soia in apa cu o lingurita de sare. Dupa 20 de minute se scurg apa. Caliti soia fiarta in 2-3 linguri de ulei, 2-3 minute
Se pun la fiert bucatile de soia in apa cu o lingurita de sare.
Dupa 20 de minute se scurg apa.
Caliti soia fiarta in 2-3 linguri de ulei, 2-3 minute la foc mic. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati faina desfacuta in 50ml apa rece.
Potriviti de sare si piper si adaugati mararul tocat marunt.
Luati cu o lingura din acest amestec si puneti in uleiul incins.
Prajiti chiftelutele la foc potrivit pana cand se rumenesc pe toate partile,apoi scoateti-le pe servetele absorbante.
Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o 5 minute in 50ml ulei.
Adaugati sucul de rosii, foile de dafin si usturoiul tocat marunt.
Cand incepe sa fiarba in clocot puneti chifelutele potriviti
de sare si piper si lasati sa mai fiarba 10 minute.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Cozonac de post pufos si gustos
Bors de post
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post