Pentru a prepara aceasta reteta de chiftele de branza cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza, salata verde, oua, pesmet, usturoi, faina, marar, ulei.
Pregatim chiftelele astfel: se spala bine salata si se pune la fiet 5-10 minute. Apoi se strecoara bine si se taie marunt. Salata se amesteca cu branza, oua, pesmet, sare, piper, usturoi pisat si patrunjel sau marar tocat.
Din compozitie se formeaza chiftelute care se trec prin faina si se prajesc in ulei. Prajite, se scot pe servetele de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.
Se servesc pe frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Chiftele din carne de curcan
Chiftele cu rosii
Chiftele de peste cu salata
Am văzut acest gen de gogoși aerate, umplute cu cremă caramel, cu ceva timp în urmă, la Vlădutz, bucătarul de la...
Desert gogosi aerate umplute cu crema caramelReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce