Cascaval pane crocant

Da, cascavalul pane este o mancare rapida si gustoasa pe care de cele mai multe ori o evitam din cauza ca ne curge cascavalul. Urmareste reteta noastra de cascaval pane crocant, mai buna ca cea de la restaurant.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb

Mod de preparare

O reteta de cascaval pane delicioasa, care nu curge, gata in 2 timpi si 3 miscari.

Tot ce aveti de facut este in primul rand sa taiati cascavalul felii, cam de 1 cm.

Il dati printr-un jet de apa rece apoi prin faina din abundenta, apoi prin oul batut amestecat cu 2 linguri de faina, iar la urma prin fulgii de porumb maruntiti.

Prajiti pe ambele parti cateva minute pana se aureste in unt sau ulei - care trebuie sa fie foarte incins.


Serviti cascavalul pane crocant alaturi de o salata sau cartofi prajiti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express

Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce