Cascaval pane cu pesmet

Pentru cascavalul pane cu pesmet se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de circa 1 cm. Se dau prin faina, ou batut si pesmet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 1 lingura faina
  • 1 ou (mare)
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru cascavalul pane cu pesmet se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de circa 1 cm. Se dau prin faina, ou batut si pesmet. Se rumenesc pe ambele parti in untura multa, fierbinte.


Cascavalul pane se serveste fierbinte.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express

Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce