Se spala cartofii cu buretele de sarma pentru a indeparta pamantul si se pun in apa rece cu sare sa fiarba la foc mic. Cand sunt gata si s-au mai rac
Se spala cartofii cu buretele de sarma pentru a indeparta pamantul si se pun in apa rece cu sare sa fiarba la foc mic. Cand sunt gata si s-au mai racit se taie felii subtiri sau se taie cubulete. Mie imi plac dati prin razatoarea mare caci se leaga mai bine cu sosul. Cascavalul se rade iar branza se faramizeaza sau se rade si ea. Amestecam ½ din cantitatea de branza cu ouale batute bine, smantana, piperul, laptele si putina vegeta Se unge cu unt din abundenta un vas incapator si se aseaza un rand de cartofi, unul de lapte cu branza, altul de cartofi si tot asa pana se termina ingredientele. Intre starturi se pune restul de branza rasa si cubulete de unt.Se pune cascavalul ras si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos. Este excelenta.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post