Aripioare in sos de mustar

Cele mai delicioase aripioare.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola de aripioare de pui;
  • 1 lingura de mustar;
  • 1 lingura pasta de tomate;
  • sare; piper; ulei;

Mod de preparare

Se curata aripioarele,se spala si se taie in doua. Separat intr-un castron se face un sos din mustar, pasta de tomate si condimente. Peste aripioarele de pui se toarna sosul de mustar si pasta de tomate si se amesteca. Intr-o tava se toarna ulei si se aseaza aripioarele de pui. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor timp de 30 minute.Inainte cu 10 minute de a opri focul se descopera tava pentru a se rumeni. Se servesc cu garnitura dupa preferinta.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors