Aripioare in sos de mustar

Cele mai delicioase aripioare.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola de aripioare de pui;
  • 1 lingura de mustar;
  • 1 lingura pasta de tomate;
  • sare; piper; ulei;

Mod de preparare

Se curata aripioarele,se spala si se taie in doua. Separat intr-un castron se face un sos din mustar, pasta de tomate si condimente. Peste aripioarele de pui se toarna sosul de mustar si pasta de tomate si se amesteca. Intr-o tava se toarna ulei si se aseaza aripioarele de pui. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor timp de 30 minute.Inainte cu 10 minute de a opri focul se descopera tava pentru a se rumeni. Se servesc cu garnitura dupa preferinta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce