Pentru reteta de varza umpluta cu ciuperci inlaturati foile mari ale verzelor, spalati-le bine si puneti-le intr-un vas cu apa putin sarata, ce clocoteste. Lasati varza sa fiarba 3-4 minute.
Pentru reteta de varza umpluta cu ciuperci inlaturati foile mari ale verzelor, spalati-le bine si puneti-le intr-un vas cu apa putin sarata, ce clocoteste. Lasati varza sa fiarba 3-4 minute, apoi scoateti-o pe o sita. Intre timp, prajiti in ulei fierbinte ceapa si coditele ciupercilor. Lasati-le sa fiarba pina scade apa lasata de ciuperci. In alt vas, caliti orezul, puneti apa si lasati-l sa fiarba incet. Combinati orezul cu ciupercile si ceapa calite, puneti in compozitie paine muiata si stoarsa si oul. Omogenizati si umpleti verzele, desfacandu-le si adunandu-le frunzele. Legati varza umpluta cu ciuperci strans si punet sa fiarba cu supa. Cand sunt gata, indepartati ata.
Varza umpluta cu ciuperci se serveste cu smantana.
Alte retete cu varza recomandate: