Pentru varza murata slovaca cu ciuperci si carnati desarati varza, tocati-o si puneti-o la fiert in apa in care ati clocotit 20 de minute un ciolan afumat.
Pentru varza murata slovaca cu ciuperci si carnati desarati varza, tocati-o si puneti-o la fiert in apa in care ati clocotit 20 de minute un ciolan afumat. Intre timp, fierbeti foarte bine si ciupercile, pe care la adaugati peste varza si le lasati sa mai clocoteasca impreuna la foc potrivit. Taiati carnatii in felii rotunde si puneti-i in acelasi vas cu ciupercile si varza. Infierbintati 2 linguri de untura, puneti pentru 3 minute boiaua dulce, pe care o turnati in vasul cu preparatul respectiv. Lasati apoi sa fiarba la foc mic pana cand lichidul aproape s-a evaporat. Drept garnitura, la masa, se servesc alaturi galuste din gris, pregatite ca pentru supa. In loc de ciuperci se pot pune in varza prune afumate sau se poate combina cu carne afumata de porc.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post