Varza murata cu coasta afumata

Usor de facut si fooarte buna!

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza medie
  • 700 g coaste afumate (de casa)
  • o lingura pasta de ardei
  • o lingura Untura
  • o frunza de dafin
  • Cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3 ore la desarat.

Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.

Am pus intr-un tuci o lingura de untura si cand s-a incins am adaugat varza tocata marunt.

Am calit-o 10 minute si am adaugat coastele fierte si doua polonice din zeama in care au fiert acestea.

Am pus foaia de dafin, cimbru si piper si am dat tuciul la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 45 de minute.

Cand varza si coastele au fiert, am adaugat pasta de ardei, am potrivit gustul de sare si am mai lasat 10 minute la cuptor.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Eclere cu crema de vanilie

Dintre toate deserturile cred ca eclerele sunt in top 5! Am facut si cu crema de vanilie si cu crema de nes dar am sa dau...

Eclere cu crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce