Varza cu tarhon

Varza cu tarhon este o mancare de post simpla si delicioasa. Se taie varza si ceapa si se pun la calit in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • tarhon
  • ulei

Mod de preparare

Varza cu tarhon este o mancare de post simpla si delicioasa. Se taie varza si ceapa si se pun la calit in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac, se mai amesteca din cand in cand sa nu se arda.Se condimenteaza cu vegeta, sare, piper si se adauga tarhonul tocat.


Varza cu tarhon se serveste calda, cu paine prajita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pate de casa, cu ciuperci

Pate de casa, cu ciuperci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide