Mancarea mea preferata este varza dulce, dar neaparat cu afumatura, cu alt tip de carne nu imi place :))
Mai intai tocam marunt varza, apoi o punem intr-o cratita la fiert. Se lasa la fiert aprox. 30-40 de minute si se mai adauga apa din cand in cand. Se potriveste de sare si se adauga cimbru. Kaiserul se taie fasii si se prajeste in ulei, se lasa 5-6 minute, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiat cubulete si dupa ce s-au calit 10-12 minute, se pune peste varza sa fiarba impreuna si sa isi lase gustul. In ultimele 20 de minute se da la cuptor. Cand este gata, se presara verdeata tocata. Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat