Varza cu afumatura

Mancarea mea preferata este varza dulce, dar neaparat cu afumatura, cu alt tip de carne nu imi place :))

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 verze
  • 500 g kaiser afumat
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 linguri de bulion
  • 50 ml ulei
  • sare
  • Cimbru
  • patrunjel

Mod de preparare

Mai intai tocam marunt varza, apoi o punem intr-o cratita la fiert. Se lasa la fiert aprox. 30-40 de minute si se mai adauga apa din cand in cand. Se potriveste de sare si se adauga cimbru. Kaiserul se taie fasii si se prajeste in ulei, se lasa 5-6 minute, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiat cubulete si dupa ce s-au calit 10-12 minute, se pune peste varza sa fiarba impreuna si sa isi lase gustul. In ultimele 20 de minute se da la cuptor. Cand este gata, se presara verdeata tocata. Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide