Fierbem pulpa in atata apa cat sa o acopere, pana devine moale. Dupa racire o feliem. Curatam cartofii si ii taiem in cubulete de 2 cm. Spalam varza s
Fierbem pulpa in atata apa cat sa o acopere, pana devine moale. Dupa racire o feliem. Curatam cartofii si ii taiem in cubulete de 2 cm. Spalam varza si punem un strat intr-o oala, Deasupra punem cartofii, apoi carnea. Stratificam ingredientele in acest fel pana se termina, ultimul strat trebuie sa fie varza. Turnam deasupra vinul si fierbem la foc mare, acoperim oala si fierbem in continuare la foc mic 1,5 ore. La servire stropim cu smantana.
Alte retete recomandate
Tocanita din carne de vita
Tocanita de pui cu ceapa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post