Pentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja si casuta seminala si se taie felii subtiri.
Pentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja si casuta seminala si se taie felii subtiri. in untura de gasca se inabusa ceapa. in 50 ml ulei si 100 ml apa se inabusa merele 5 minute la foc potrivit, apoi se adauga varza, vinul alb, ceapa si se fierbe. Se pun condimentele deasupra si se mai fierbe 30 de minute la foc potrivit. Se scot condimentele. Strugurii se oparesc, se decojesc bob cu bob si se pun peste varza. Se mai fierbe 10 minute.
Varza acra cu struguri se serveste calda.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce