Pentru varza acra cu smantana varza alba murata se curata de cotoare si foile depreciate, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru varza acra cu smantana varza alba murata se curata de cotoare si foile depreciate, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml apa si boia, se fierbe 7-8 minute; se pune varza tocata si se continua fierberea cca 30 minute. Se adauga faina dizolvata in smantana si se fierb cca 10 minute.
Varza acra cu smantana se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta