Tarta cu varza murata

1. Se amesteca pesmetul cu berea si se lasa 10 minute. 2. Se amesteca carnea tocata, ceapa, pesmetul si piperul. Se topeste untul si se rumeneste ames

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • • 75 g unt
  • • 120 g faina
  • • 80 g parmezan ras
  • Umplutura:
  • • 50 g pesmet
  • • 150 ml bere
  • • 500 g carne tocata de vita
  • • 1 ceapa mare
  • tocata
  • • 0
  • 5 lingurita piper
  • • 1 lingura unt
  • • 400 g varza murata
  • tocata
  • • 1 cub Knorr
  • • 200 ml apa

Mod de preparare

1. Se amesteca pesmetul cu berea si se lasa 10 minute.

2. Se amesteca carnea tocata, ceapa, pesmetul si piperul. Se topeste untul si se rumeneste amestecul de carne tocata.

3. Se clateste varza murata, se scurge. Se pune peste carnea tocata, se adauga apa si cubul Knorr. Se lasa sa fiarba circa 20 min.

4. Se pune amestecul de carne tocata intr-o forma rezistenta la foc.

5. Aluatul: Se amesteca untul taiat fulgi cu faina si parmezanul.

6. Se presara aluatul peste amestecul de carne tocata.

7. Se coace la 225 grade C, circa 25 min.
Pofta buna!

Reteta Tarta cu varza murata a fost propusa de Elena of Sweden pe forum culinar.ro

Alte retete cu varza aici:

Choucroute a l'alsacienne (Mincare de varza murata alsaciana),

Placinte de varza acra cu sos sos de smintina si ceapa ,

Varza cu carne tocata

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Retete de suflet Recunoasteti sincer de cand nu ati mai mancat...eu nici nu imi mai aduc aminte cand am mancat ultima oara,...

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce