1. Se amesteca pesmetul cu berea si se lasa 10 minute. 2. Se amesteca carnea tocata, ceapa, pesmetul si piperul. Se topeste untul si se rumeneste ames
1. Se amesteca pesmetul cu berea si se lasa 10 minute.
2. Se amesteca carnea tocata, ceapa, pesmetul si piperul. Se topeste untul si se rumeneste amestecul de carne tocata.
3. Se clateste varza murata, se scurge. Se pune peste carnea tocata, se adauga apa si cubul Knorr. Se lasa sa fiarba circa 20 min.
4. Se pune amestecul de carne tocata intr-o forma rezistenta la foc.
5. Aluatul: Se amesteca untul taiat fulgi cu faina si parmezanul.
6. Se presara aluatul peste amestecul de carne tocata.
7. Se coace la 225 grade C, circa 25 min.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu varza murata a fost propusa de Elena of Sweden pe forum culinar.ro
Alte retete cu varza aici:
Choucroute a l'alsacienne (Mincare de varza murata alsaciana),
Placinte de varza acra cu sos sos de smintina si ceapa ,
Varza cu carne tocata
Retete de suflet Recunoasteti sincer de cand nu ati mai mancat...eu nici nu imi mai aduc aminte cand am mancat ultima oara,...
Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoaraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce