Sufleu de varza cu carne si legume

Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • varza acra - 1 kg
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • pasta de rosii - 70 g
  • supa de oase - 50 ml
  • cartofi - 500 g
  • carne de porc - 400 g
  • castraveti murati - 100 g
  • unt - 40 g
  • foi de dafin - 1 frunza
  • pesmet - 50 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de rosii se dilueaza in 50 ml de supa de oase. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare 10 minute si se scurg. Carnea se taie cuburi. Castravetii acri se spala si se taie cuburi. Ceapa se prajeste in 35 ml ulei. Se adauga pasta de rosii diluata in supa de oase, varza si condimente. Se inabusesc 20 de minute. Carnea se prajeste in uleiul ramas (bine incins). in tava unsa cu unt se aranjeaza pe straturi varza, cartofii, castravetii taiati si carnea. Se acopera cu varza acra. Peste varza se pun bucatele mici de unt, foaie de dafin si se presara pesmetul. Se coace 20 de minute.

Sufleul de varza cu carne si legume se serveste cald.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce