Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de rosii se dilueaza in 50 ml de supa de oase. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare 10 minute si se scurg. Carnea se taie cuburi. Castravetii acri se spala si se taie cuburi. Ceapa se prajeste in 35 ml ulei. Se adauga pasta de rosii diluata in supa de oase, varza si condimente. Se inabusesc 20 de minute. Carnea se prajeste in uleiul ramas (bine incins). in tava unsa cu unt se aranjeaza pe straturi varza, cartofii, castravetii taiati si carnea. Se acopera cu varza acra. Peste varza se pun bucatele mici de unt, foaie de dafin si se presara pesmetul. Se coace 20 de minute.
Sufleul de varza cu carne si legume se serveste cald.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce