Sufleu de varza alba cu cascaval si smantana

Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sase portii:
  • varza alba 0
  • 800 kg
  • unt 0
  • 100 kg
  • faina 0
  • 015 kg
  • cascaval 0
  • 025 kg
  • smantana 0
  • 100 kg
  • oua (3 bucati) 0.150 kg
  • pesmet 0
  • 020 kg
  • sare 0
  • 010 kg.

Mod de preparare

Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smantana (75 gr), cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute de 20 de minute.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce