Doua oua se fierb tare, pana se racesc, se pregateste umplutura. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, se prajesc putin, se adauga carnea to
Doua oua se fierb tare, pana se racesc, se pregateste umplutura. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, se prajesc putin, se adauga carnea tocata, se potriveste gustul cu delikat si piper alb.
Pana se calesc, foile de varza se oparesc in apa sarata sa se poata lucra. Se lasa la racit umplutura si foile de varza. Cand sunt reci, se dau ouale fierte pe razatoare si se adauga la umplutura impreuna cu un ou crud care sa inchege umplutura in timpul prajirii.
Pe fiecare foaie de varza se pune o felie de sunca pe care se asaza umplutura, se ruleaza varza ca la sarmale. Sarmalutele se tavalesc prin faina si pesmet si se prajesc in ulei incins.
La servire se taie in doua pe diagonala. Se servesc cu orice fel de garnitura, se consuma reci sau calde.
Alte retete bucatarie recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post