Am taiat ceapa si am pus-o la calit. Intre timp am spalat orezul si am pregatit condimentele Am pus condimentele si orezul. Am amestecat bine si am
Am taiat ceapa si am pus-o la calit. Intre timp am spalat orezul si am pregatit condimentele Am pus condimentele si orezul. Am amestecat bine si am pus peste carne. Am amestecat cu carnea apoi am invartit sarmale. In oala am pus cimbru, marar uscat si foi de dafin apoi le-am facut culcusul din varza maruntita.
Am asezat frumos sarmele in oala, le-am acoperit cu putina varza tocata peste care am pus cateva linguri cu pasta de rosii apoi am pus apa fierbinte si am pus la fiert.
Le-am fiert 4 ore la foc mic.
Se servesc cu smantana si ardei iuti murati.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios