Am facut un sos bechamel din 20 unt, faina, lapte, sare si nucsoara. Am topit untul, am adaugat tata faina amestecand repede, apoi am adaugat cate put
Am facut un sos bechamel din 20 unt, faina, lapte, sare si nucsoara. Am topit untul, am adaugat tata faina amestecand repede, apoi am adaugat cate putin lapte pana cand l-am incorporat pe tot. Am pus sare si un praf de nucsoara.
Am incorpora apoi in sos sunca taiata cubulete, smantana si jumatate din branza rasa.
Am uns un bol cu unt, am pus in el varza fiarta, tocata grob, am turnat deasupra sosul, am presarat cu restul de jumatate de branza , iar deasupra am pus cele cateva bucatele de unt care au ramas.
Am copt 15 minute la 200 grade Celsius.
Pofta buna!
Reteta Gratin de varza rosie a fost propusa de Narnia pe forum culinar.ro
Alte retete cu varza: Varza umpluta