Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sar
Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sare, se rup galustele. Dupa fierbere se strecoara apa. Ceapa taiata marunt se pune la calit in ulei incins; cand e deja sticlata, se adauga varza murata. Se aromatizeaza cu chimen macinat si se caleste pana cand varza se inmoaie. Jumatate din galuste se asaza pe fundul unei tavi unse cu ulei, peste el se pune varza, iar apoi urmeaza inca un start de galuste. Se adauga smantana si se baga la cuptor pana cand incepe sa capete o culoare maronie-rosiatica.
Alte reteteculinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post