Tocanita de caprioara cu ciuperci

Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit. Se potriveste gustul cu plantele aromatice s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru 10 persoane: 2 kg carne de caprioara taiata cuburi
  • 500 g ciuperci taiate lamele
  • 250 g slanina afumata
  • 150 g untura de porc
  • 500 g ceapa
  • 3 – 4 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • sare
  • boabe de ienupar
  • piper macinat
  • tarhon

Mod de preparare

Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit.

Se potriveste gustul cu plantele aromatice si cu condimentele indicate si se adauga ciupercile. Se amesteca scurt, se omogenizeaza cu smantana.

Se serveste fierbinte cu cus-cus sau galuste.
Alte mancaruri retete recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala