Sufleu de sitari

Se curata sitarii apoi se calesc in unt si se lasa la fiert cateva minute. Se scurg apoi de unt si se indeparteaza carnea de pe oase. Carnea se toaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sitari
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri zeama de oase
  • sare
  • piper
  • 4-5 oua
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Se curata sitarii apoi se calesc in unt si se lasa la fiert cateva minute. Se scurg apoi de unt si se indeparteaza carnea de pe oase. Carnea se toaca, se adauga putina zeama de pe oasele ce au fiert, apoi se sareaza, se pipereaza si se adauga intai galbenusurile si apoi albusurile. Intr-un vas se presara pesmet, apoi se toarna compozitia si se introduce in cuptor 40 minute, la foc mare si se lasa sa creasca.


Sufleu se serveste imediat.

Alte retete:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut Tocanita din carne de vita cu cartofi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala