Sote de sitari

Sitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne concentrata, la fiert. Bucatile d

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 sitar
  • 2 linguri unt
  • 500 gr ciuperci
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar zeama de carne
  • putina zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Sitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne concentrata, la fiert. Bucatile de sitar se calesc in unt fierbinte, se sareaza, apoi se pipereaza si se lasa la fiert inabusit aproximativ 10 minute. Se scrug apoi si se calesc in untul ramas 500 gr ciuperci feliate, peste care se toarna un pahar de vin alb. Se lasa totul la fiert, apoi se scot si se pun langa bucatile de carne. Se pun in sos intestinele tocate, se lasa sa mai dea 2- 3 clocote, apoi se adauga o lingura de unt si putina zeama de lamaie. Dupa aceea se trece totul prin sita si se toarna sosul peste sitar si ciuperci.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute Rulada de porc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors