Snitel din carne de urs, inabusit

Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura ramasa, se lasa la calit si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de urs
  • 100 gr untura
  • 30 gr faina
  • piper
  • 100 ml vin
  • sare

Mod de preparare

Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura ramasa, se lasa la calit si se stinge cu vin si cu putina apa. Se rastoarna peste snitele, se adauga sare si piper si se lasa 20-30 de minute la fiert, cu vasul acoperit.


Se servesc cu diferite salate.

Alte retete:

Rulada de porc Curcan umplut Chiftele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala