Sitarii curatati se pun la rumenit in putin unt. Apoi se scot si se desfac picioarele, pieptul si aripile. Se pun bucatile de carne intr-un vas cu un
Sitarii curatati se pun la rumenit in putin unt. Apoi se scot si se desfac picioarele, pieptul si aripile. Se pun bucatile de carne intr-un vas cu unt, cu putina zeama de carne, sare si piper. Se lasa apoi pana da in clocot, pe foc mic. In vasul in care s-au rumenit bucatile, se pun maruntaiele si carcasa, un pahar mic de vin alb, putina zeama de carne si putina zeama de lamaie. Se lasa la fiert aproximativ 20 de minute, apoi se trece prin strecuratoare si se lasa sa scada. Sosul se adauga peste bucatile prajite si se mai lasa la foc mic, putin.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Rulada de porc
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala