Salmiu de sitari

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sitari
  • 50 gr slanina afumata
  • 6 cepe mici
  • 1 varf de cutit coaja de lamaie rasa
  • 1 pahar vin alb
  • 8 linguri zeama de carne
  • 2 felii paine alba
  • 1 lingura unt
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un vas cu zeama de carne. Intr-un alt vas se pun cepele taiate, putina coaja de lamaie rasa, un pahar de vin alb si se lasa la fiert. Oasele sitarilor se zdorbesc si se pun intr-un vas cu 4 linguri de zeama de carne si se strecoara, dupa ce au fiert. Se pun printre bucatile de carne felioare de paine prajita in unt, apoi se toarna deasupra sosul.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Gratar de porc cu vinete coapte

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala