Rulou din pulpa de cerb

Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de cerb
  • 100 gr sunca
  • 100 gr orez
  • 100 ml ulei
  • 1 gr piper pisat
  • 30 gr faina
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 1 lingura de patrunjel tocat

Mod de preparare

Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la prajit. Se adauga apoi orezul si se lasa la calit 5-6 minute. Se stinge cu supa de oase, se potriveste de sare si de piper si se amesteca pana fierbe. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale, verdeata tocata marunt, se amesteca si se imparte in functie de numarul bucatilor de carne pe care se intinde. Rulourile se ruleaza, se leaga cu o ata si se pun intr-o tava cu untura incinsa. Se introduce tava in cuptor si se lasa pana rulourile sunt gata. Se adauga apoi peste rulouri un sos preparat din 50 gr unt topit, peste care se presara 30 gr de faina. Se stinge cu apa si se mai lasa sa dea in cateva clocote.


Mancareas e serveste calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala