Rulada de caprioara cu fructe

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati de cotlet de caprioara
  • 300 g carne de vitel tocata prin masina
  • 300 g sunca taiata cubulete
  • 100 g smantana dulce
  • 50 g coniac
  • 50 g vin rosu
  • sare
  • piper
  • delicat
  • nucsoara
  • 2-3 oua
  • Se adauga caise
  • prune
  • sau gogosari murati.

Mod de preparare

Pentru rulada de caprioara cu fructe, cotletul se bate cu ciocanul, se condimenteaza, punem peste cotlet pasta obtinuta din carne, sunca si restul de ingrediente, apoi, la mijloc, asezam fasii din fructe murate sau din compot. Rulam si invelim in staniol, apoi legam si dam la cuptor. in tava in care coacem, adaugam ulei si vin rosu. Dupa ce s-a racit o taiem felii.


Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala