Rata salbatica se pune pentru cateva ore intr-o marinata facuta din otet amestecat cu apa, 1 foaie de dafin si boabe de piper. Se taie apoi bucati, s
Rata salbatica se pune pentru cateva ore intr-o marinata facuta din otet amestecat cu apa, 1 foaie de dafin si boabe de piper. Se taie apoi bucati, se rumeneste in unt, apoi se scurge sosul. Napii se spala si se taie bucati. Se pun la rumenit iar apoi se toarna peste bucatile de carne. Se potriveste la gust de sare, piper si se adauga apa cat sa acopere compozitia. Deasupra se presara patrunjel verde tocat si se lasa la fiert totul.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Gratar de porc cu vinete coapte
Friptura de vita la cuptor
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala