Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la fezandat se transeaza in 4 si f
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la fezandat se transeaza in 4 si fiecare bucata se impaneaza alternativ la 3-4 cm cu o fasie de costita, o jumatate de catel de usturoi si asa mai departe.
Se pune la un ceaun peste care se toarna bors care sa depaseasca cu cel putin 2-3 cm si se pune la foc potrivit pana da in clocot, apoi se da focul la mic si se pune deasupra capac cat de cat etans. Dupa ce fierbe si borsul ajunge la nivelul carnii se pun legumele intregi, se potriveste din sare si se lasa sa fiarba circa 20 min. Cu cinci minute inainte se pune vinul.
Se serveste pe platou cu legume de jur imprejur si sos iar alaturi un bol cu mujdei iute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post