Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe dinafara. Se pune la fiert in
Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe dinafara. Se pune la fiert in apa cu sare, se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, boabele de piper si foaia de dafin. Dupa ce carnea a fiert, se pune capul pe o farfurie, limba se taie felii si se aranieaza imprejurul capului, pe farfurie, alternandu-le cu felii de morcov si patrunjel verde presarat deasupra.
Se serveste cu mujdei sau hrean.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala