Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura incinsa si se lasa la rumen
Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura incinsa si se lasa la rumenit. Se scoate apoi carnea, se pune intr-o farfurie si se adauga in untura ramas legumele taiate subtiri, faina si se stinge amestecul cu bulion si cu putina apa calda. Se adauga piper boabe, dafin, cimbru iar apoi carnea si se lasa la fiert inabusit pana ce se inmoaie. Carnea se scoate apoi, se pune intr-un alt vas, iar sosul se strecoara, se potriveste la gust de sare, se adauga vinul si se mai lasa la fiert 2 minute.
Carnea se serveste felii, cu garnitura de macaroane presarate cu cascaval ras si unt.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Friptura de vita la cuptor Rulada de porc
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post