Pulpa de mistret impanata

Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura incinsa si se lasa la rumen

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de mistret
  • 100 gr costita afumata
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr ceapa
  • 1 telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 fir de cimbru
  • 80 gr untura
  • 100 ml vin
  • 50 ml bulion
  • cateva boabe de piper

Mod de preparare

Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura incinsa si se lasa la rumenit. Se scoate apoi carnea, se pune intr-o farfurie si se adauga in untura ramas legumele taiate subtiri, faina si se stinge amestecul cu bulion si cu putina apa calda. Se adauga piper boabe, dafin, cimbru iar apoi carnea si se lasa la fiert inabusit pana ce se inmoaie. Carnea se scoate apoi, se pune intr-un alt vas, iar sosul se strecoara, se potriveste la gust de sare, se adauga vinul si se mai lasa la fiert 2 minute.


Carnea se serveste felii, cu garnitura de macaroane presarate cu cascaval ras si unt.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Friptura de vita la cuptor Rulada de porc

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala