Se curata fazanii, li se taie picioarele si se scot cu grija oasele, se iau pieptii si se fierb inabusit in unt 10 minute. Se scot, apoi se scurg si
Se curata fazanii, li se taie picioarele si se scot cu grija oasele, se iau pieptii si se fierb inabusit in unt 10 minute. Se scot, apoi se scurg si se pune in acelasi unt paine la inmuiat. Se trec prin masina de tocat apoi painea si pipetulm se amesteca cu putina zeama de carne, apoi se sareaza, se pipereaza si se inlocuiesc oasele de la picioare cu aceasta umplutura. Se trage pielea, se coase, ca sa nu iasa tocatura, apoi se pun pulpele intr-un vas tapetat cu slanina. Se pun felii de slanina si deasupra si se adauga resturile de fazan, taiate bucati, morcovii, cepele, cuisoarele, sarea si piperul. Se toarna deasupra vinul, un pahar de zeama de carne, se acopera vasul si se fierbe la cuptor o ora si jumatate. Dupa ce a fiert bine, se scoate vasul din cuptor si se strecoara sosul.
Se serveste mancarea fierbinte. Alte retete culinare: Gratar de porc cu vinete coapte Friptura de vita la cuptor Curcan umplut
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post