Pulpa de caprioara la tava

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa caprioara
  • 200 gr slanina
  • 100 gr arpagic
  • 3 teline
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • patrunjel si marar verde
  • 500 mI vin alb
  • 1 paharel otet
  • boabe de piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de piper. Se lasa 24 ore, dupa care se scoate carnea si se pune intr-un vas cu ulei si vin, la fript, in cuptor.


Se serveste cu sos vanatoresc si cu piure de telina.

Alte retete culinare:

Chiftele

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala