Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune
Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune la tava carnea a stat cateva ore in marinata.
Se asaza in tava o bucata de pulpa impanata cu felioare de slanina. Se unge cu untdelemn si se adauga, la fript, cate o lingura-doua din zeama marinatei. Cand carnea este frageda si bine rumenita, se taie felii si se asaza pe farfurie.
Sosului din tava i se mai adauga 2-3 linguri de vin, se fierbe impreuna si se serveste in sosiera.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala