Prepelita la frigare

Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie de vita si o felie de slanina. Se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 prepelite
  • 4-5 foi de vita
  • 50 gr slanina
  • 4-5 felii paine alba
  • 20 gr unt
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie de vita si o felie de slanina. Se pun apoi la frigare una langa alta si se lasa la fript 20 de minute. Cand sunt gata se scot din slanina si din foaia de vita, dupa care se asaza pe felii de paine prajita in unt.


Zeama care s-a scurs, se degreseaza, se adauga zeama de la o lamaie si se serveste separat sau se stropesc prepelitele si crutoanele de paine.

Alte retete:

Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Rulada de porc

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala