Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie de vita si o felie de slanina. Se
Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie de vita si o felie de slanina. Se pun apoi la frigare una langa alta si se lasa la fript 20 de minute. Cand sunt gata se scot din slanina si din foaia de vita, dupa care se asaza pe felii de paine prajita in unt.
Zeama care s-a scurs, se degreseaza, se adauga zeama de la o lamaie si se serveste separat sau se stropesc prepelitele si crutoanele de paine.
Alte retete:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Rulada de porc
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post