Prepelita fripta in pesmet

Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire de patrunjel, sarea, piper si un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 prepelite
  • 50 gr jambon
  • 100 gr slanina
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare

Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire de patrunjel, sarea, piper si un galbenus de ou. Se amesteca si se umplu prepelitele cu compozitia. Se cos si apoi se trece fiecare prepelita prin ou batut cu sare si piper, se tavalesc prin pesmet si se pun impreuna cu bucatele de slanina intr-o tava la cuptor. Se lasa la fript pe toate partile 40-50 de minute.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu legume

O mancare usoara, plina de culoare si gust, asta datorita condimentelor Delikat. Chiar daca este o mancare simpla, cu...

Spaghete cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide