Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta delicioasa.
Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta extraordinara pe care o puteti pregati atunci cand doriti sa va impresionati invitatii.
Se desoseaza prepelita dupa care se spala bine sa condimeteaza si se pune la prajit in unt.
Pentru sos - in grasimea ramasa in tigaie se adauga batonul de scortisoara supa de prepelita sosul demi glace si sucul de portocale sare piper si restul de unt se lasa sa scada bine.
Din cartof se realizeaza un cosulet care se condimenteaza si se baga la cuptor. Din miezul la cartof se face un piure, se adauga lapte, sare, piper, parmezan, galbenus de ou si nucsoara.
Cosuletul se umple cu piure cu ajutorul unui pos si se introduce la cuptor pret de cateva minute.
Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi se aseaza ca in imagine. Va recomand sa il serviti cu un vin rosu sec.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post