Ciupercilor curatate si spalate li se toaca picioarele, iar palaariile se lasa intregi. Picioarele se la inabusit in unt. Se adauga sare si piper
Ciupercilor curatate si spalate li se toaca picioarele, iar palaariile se lasa intregi. Picioarele se la inabusit in unt. Se adauga sare si piper si se umplu potarnichile dupa care se asaza intr-un vas cu unt si se rumenesc pe toate partile dupa care se scot si se tin la cald. In acelasi vas se mai adauga putin unt si faina, care se rumeneste usor, se stinge rantasul cu vin alb si zeama de carne. Se pun in acest sos potarnichile si 5-6 ciuperci crude, tocate si se lasa sa fiarba bine.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala