Potarnichi la gratar cu sos de ciuperci

Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 potarnichi mari
  • 3 linguri unt
  • 1 cescuta zeama de carne
  • 100 gr pesmet
  • 1 lingura faina
  • 12-15 ciuperci
  • sare

Mod de preparare

Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipereaza, apoi se stropesc bine cu unt topit si se dau la cuptor cateva minute. Se scurg apoi de unt si se ung cu zeama de carne concentrata, se presara cu pesmet fin, se ung din nou cu unt topit si se pun pe gratar la foc mic. Se face un sos din faina rumenita intr-o lingura cu unt, stinsa cu zeama de carne, in care se pun ciupercile tocate.


Mancarea se serevste calda.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Tocanita de vitel cu galuste

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala