Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata ap
Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata apa se sareaza si se pipereaza. Potarnichile se curata si se pun la rumenit in cuptor, in unt. Se ia o bucata de slanina, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scoate si se scurge. Intr-un vas se pun bucati de sorici, apoi o parte din varza tocata, se asaza potarnichile, apoi iar un rand de varza, slanina, ceapa intepata cu 2 cuisoare, condimentele si se acopera totul cu restul de varza. Deasupra se toarna zeama carne, pana acopera carnea, se adauga 1-2 linguri de grasime si se lasa la fiert.
Mancarea se serevste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Curcan umplut
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala