Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit, amestecat cu ulei. Se tin 1
Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit, amestecat cu ulei. Se tin 15 pe foc mic, apoi se scot si se lasa la racit. In untul ramas se pun ciupercile tocate, ceapa taiata marunt, mararul, patrunjelul, toate tocate fin si se lasa sa se caleasca bine pana se inmoaie. Se ung porumbeii raciti cu acest amestec, pe ambele parti. Apoi se infasoara fiecare porumbel intr-o hartie de pergament unsa cu ulei si se frige la gratar 30 de minute. Se face un sos din unt cu faina rumenita usor, se stinge cu vin si zeama de carne. Se lasa sa scada, se sareaza, se pipereaza, apoi se pune otetul si se serveste separat, in sosiera.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post