Porumbei cu pere

Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au ru

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 porumbei
  • 50 gr unt
  • 150 gr slanina
  • 4-5 cepe
  • 20 ciuperci
  • 1 kg pere
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au rumenit, se adauga perele curatate si taiate bucati si se lasa toata compozitia sa fiarba la foc mic. Se potriveste la gust de sare si piper iar sosul rezultat, se strecoara, se degreseaza, apoi se scade si se toarna peste porumbei.


Se serveste mancarea calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura de vara

Mi-am facut de lucru si am prestat o prajitura,chiar daca nu sunt la mine-n bucatarie.....

Prajitura de vara
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide