Porumbeii se curata si se spala. Se pun apoi la calit cu ceapa tocata si cu slanina taiata feliute. Dupa ce s-au rumenit, porumbeii se scot din vas i
Porumbeii se curata si se spala. Se pun apoi la calit cu ceapa tocata si cu slanina taiata feliute. Dupa ce s-au rumenit, porumbeii se scot din vas iar in sosul ramas se pune o lingura cu faina, care se rumeneste putin, apoi se stinge cu o ceasca apa si se adauga bulionul de rosii. Se potriveste la gust de piper, sare si se presara deasupra verdeata tocata. Sosul se amesteca si se adauga porumbeii in vas si se lasa la fiert, pe foc mic, acoperit cu un capac. Se adauga apoi ciupercile si se lasa la fiert pana se inmoaie.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Pastrav la cuptor Tocanita de pui
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala