Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara

Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara macra
  • 300 gr orez
  • 100 gr untura
  • 50 gr unt
  • 100 gr ceapa
  • 50 gr bulion
  • 500 gr rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 100 ml vin
  • cateva boabe de piper
  • cimbru
  • 1 jumatate capatana de usturoi
  • 100 gr costita afumata
  • sare

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul fiert in prealabil se amesteca in vasul cu ceapa, usturoiul, costita si vanatul.


Se amesteca bine totul si se serveste.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert checul mofturosilor

Este facut la dorinta nepotului si fiului meu. "Sa faci o prajitura fara nimic sa o mancam cu lapte", nimic...

Desert checul mofturosilor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide