Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara

Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara macra
  • 300 gr orez
  • 100 gr untura
  • 50 gr unt
  • 100 gr ceapa
  • 50 gr bulion
  • 500 gr rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 100 ml vin
  • cateva boabe de piper
  • cimbru
  • 1 jumatate capatana de usturoi
  • 100 gr costita afumata
  • sare

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul fiert in prealabil se amesteca in vasul cu ceapa, usturoiul, costita si vanatul.


Se amesteca bine totul si se serveste.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors