Din pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie marunt, painea se inmoaie in lapte si
Din pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie marunt, painea se inmoaie in lapte si se stoarce, ficatul si patrunjelul se taie marunt. Intr-o tigaie se pun ceapa si ficatul la prajit, se pun apoi la racit. Se adauga paine, ouale, piperul, sarea si patrunjelul, se amesteca si se trece prin masina de tocat. Cu aceasta compozitie se umple pieptul pregatit, se leaga cu o sfoara, se unge cu putin ulei , se asaza intr-o tava si se introduce in cuptorul bine incalzit. Cand este gata si bine rumenit, se scoate din tava si se taie felii. Peste sosul ramas in tava se presara putina faina, se caleste putin si se stinge cu vin alb. Sosul se strecoara si se toarna peste feliile de carne.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Piftie de curcan
Curcan umplut
Rulada de porc
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post